Lördag !

God morgon allt folk !
Jag har redan varit ute & gått tillocmed hehe aa, vi var ute med sötingen nico asså hehe ;D. Förkylningen är ett helvete kan ju fan kanppast andas med det här ska nog gå bra, får se hur jag mår imorgon liksom :).. Idag ska jag ut & utforska göteborg shopping sida & se vad dom erbjuder , om det finns något att ha liksom .. så aa en först måste jag ta mig till ett apotek innan jag dööör ! nej nu ska jag fixa mig annars dampar roham (a). Don´t miss me, kommer hem imoron älsklingar ^^..

som alla vet så har jag & steffie alltid våra let´s dance kväll å fredagar men inte igår :(, så vem åkte du älskling ? Saknar dig min lilla skit unge <3<3!

Göteborg !

Fredag änligen & nu sitter jag på ett kallt tåg & döör ! så jävla tråkigt asså men men så ere & kallt för den delen också. Mår inte så speciellt mycket bättre idag men det är väl något man får ta ! Efter skolan åkte jag till stan & köpte en kräm till anstiktet & sedan mötte jag pappa & hämtade min väska & sedan steffie & åt burger king. Det blev lilla menyn & nu är jag mätt som en häst men men ;P..Alla i min omkräts är så söta, alla är så rädda att jag ska ta fel tåg & typ åka till kina eller något hehe så steffie följde tom med mig in  på tåget till min plats, har fönster & bord plats as nice, breve mig nu sitter 1 mamma med sina 2 barn (:. Nej nu ska jag underhålla mig med något annat så hörs vi senare ;D

Pappa: steffie är väl med dig nu?
Idah: ja det är hon, är du rädd för att jag ska gå vilse & inte hitta eller?
pappa: ja det är precis det jag menar
HAHAH xD så klockren pappa asså ^^

Massa kramar en förkyld & trött idah xD

trött

Halstabletter & äckel nässpray i största hugg i just love it ! jadu eller ikke !!. Hatar att vara förkyld , undra om jag får någon sömn inatt eller inte , spännande. Tog ett tag att packa & fixa, visste inte vad jag skulle ha för kläder & så dagens i-lands problem liksom stackars mig :(. men nu är det iaf klart så nu ska bara datan&sminket ner sen så.. hehe, nej nu ska jag sooooova så jag är pigg imorgon har varmkök gaaah så tråkigt & varmt.. aja see yah bitches ;D <3<3

Bilder från nyår

Jag sitter här vid Sandras dator och såhelt plötsligt hittar jag massvis med biler från nyår.







De där var kanske en 10 del av hela kvällen/natten.
Skrattar och har kul förlängs livet, ta vara på tiden u lever bara en gång!
NATTI!!♥



En helg utan Idah, hur ska de gå?


Jag är lite nervös hur jag ska kunna vara utan min lilla brunett Idah i helgen, hon ska nämligen åka till göteborg till Roham. Jag har inga speciella planer för helgen, jag vill ha en mys helg dock skulle jag behöva festa lite har inte festat på ett bra tag nu! Men jag har ingen glöd alls. Ideér om vad jag ska göra i helgen? :)






Schema, Fredag 30/1

08.00-09.15
Vakna, äta frulle och gå till bussen

09.35-11.00
Idrott med min underbara klass, vi ska dansa salsa. Ser enormt fram imot att se Steven shaka sitt ass. Grr!

11.00-11.30
Duscha och byta om.

12.00-16.00
Träffa Idah när hon har slutat för att tillsammans äta och ta farväl + att jag måste se till att hon kommer med rätt tåg, Skulle vara riktigt roligt om hon hamnade i Sunsvall eller varför inte Kina. Idah kan lyckas med allt, tro mig! 
De jag försöka säga är att hon klara sig inte utan mig.


16.00- ........
Inga planer än.


puss!!!  ♥


Torsdag !

Torsdag idag & snart helg. Lovely ! Helgen kommer jag somsagt tillbringa i göteborg med roham, tyvärr blir det ingen let´s dance fredags-mys-med-steff-som-det-alltid-är-på-fredagarna men men "/. i gonna miss you baby ! . Inatt sov jag inte alls bra, jag låg typ mest & väntade på att jag skulle spy & det måste förklara allt hur jag mådde men somtur som kom det aldrig upp.. När jag väl somnade så sov jag gott & vaknade upp med ont i halsen & täppt i näsan, snart blir jag väl sjuk också.

Hade servering idag, jag & evelinne hade ett bord som hade jobbar på operakällan otroligt roligt :) ! & annars gick allt otroligt bra & allt var trevligt som det brukar ute i serveringen !. åhhh vet ni vad jag gjorde idag ?! . Vi skulle välja en kaffe sort vi skulle göra idag för att lära oss maskinen & jag valde latt ovanligt va?! nee, men ändå. Sen frågade jag efter laktosmjölk eftersom dom inte har det nere i den restaurangen fick jag gå upp & hämta den & så tänkte jag eftersom inte mjölken blev skum så tar jag 1 matsked vanlig mjölk och lägger i glaset ehm aaaa jo för det var ju så jävla puckat av mig, fy fan vad det började krampa i magen sen & gud vad illa jag mådde . ! att jag är så jävla klumpig av mig asså ! Nej nu ska jag be någon snäll ladda ner lite musik åt mig (A) ! see yah babe´s <3

Hallelujah

Låten ger mig minnen av dig !


MARKUS!

Hur i helvetet fick du vårt lörenord, det är ju hur svårt som helst!! Idah vet du något om det här kanske?

Nej men vad roligt Markus att du hjälper oss lte eftersom vi (jag) inte är så bra på att skriva.
Jag är inte sjuk längre, jag är faktiskt i skolan.
Har precis haft engelskaprov som oväntat gick bra. Hoppas att det gick bra för dig på naturprovet Markus.
Juste Idah om nu Markus kan vårt lösenord och är tydligen med i vår blogg så måste vi först bjuda hem honom till en let´s dance fredag och hitta på något riktigt fuuult smeknamn ;)



pusss !!!
  ♥

Rubriker suger !

omg markus, snacka om fint öga ! nu vill jag verkligen byta ögonfräg. Men jag har faktiskt rätt coola ögon. För dom ändrar faktiskt färg beroende på vilken årstid det är & just nu har jag grön,gul,brun,blåa ögon as ballt ! Jag är lite annorlunda så liksom hallå vad hade ni förväntat er .
 
Markus blondinbella kmr ju inte ligga 1a så länge till eftersom vi är så sjukt cooola & alla bara ääääääälskar oss hehe eller var säger du ?

Träningen gick kanon bra steffie, du missade något JÄTTE jobbigt hehe. ! Men bra blir det asså.. Men har så stel rygg nu, vettefan vad jag har gjort men har sjukt ont asså hoppas det går över snart. Nej nu ska jag ta min fruktsallad som jag sa börjat mitt nyttiga liv & chilla vid datan & bara njuuuuuta av när roham & marcus pluggar;D .. se yah !


Photoshopad bildDen här färgen som markus gjorde
                       eller
den här, min riktiga ?

vad tycker ni ? !

Markus som skriver!


Nu är jag inte längre oskuld ! mitt första blogg inlägg någonsin !

Ja nu sitter jag här på Stefanie och Idahs blogg. Den uppdateras ju inte så värst snabbt så därför får man väll fixa det själv!
Så Blondinbella, Move your fat ass och ge plats åt mig! Snart så kommer varenda människa in på denna blogg och se att det är jag som skriver
Idah åkte på träning för en halvtimme sedan och Steffi ligger väll hemma och sover, den sjuklingen.
 Själv så sitter jag i sängen och pluggar  Naturkunskap.. Prov imorgon "blää". Men men, va gör man inte för bra betyg ^^ !
 Var hos en sjukgymnast igår, snacka om att vara dyr.. 600 kronor för att få en bunt papper på olika övningar jag skall göra.. Så snart börjar ja träna fotboll igen ! Vet att alla har saknat mig såå mycket !
När jag pratade med Idah så satt jag i photoshop och höll på med bilder och Idah bad mig att göra om hennes bild på ett av hennes ögon till blått . Haha jo resultatet kan vi ju snacka om.. det vart ju inte så jätte bra. men men jag försökte iallafall!

Photoshopad bild  Ledsen Idah! Den blev inte så jätte fin, eller bilden e ju fin ! Är ju på dig men det jag gjorde vart ju misslyckat..


Hoppas ni två bloggnissar inte blir arga för att jag "råka" skriva ett inlägg.
Ha det bra!  Markus


Stefanie är bara lite äcklig !

Stefanie är bara lite äcklig när hon spry sådär hehe ! , jadu steff skulle ju inte förvåna mig om jag får det men men vi är ju som "tvillingar" så hehe why not liksom då kan vi dela det också.

Dagen idag, hmm jätte kul att gå upp 06:00 precis vad jag verkligen älskar & när en gosig hund ligger kvar & sover.  sen kommer vi till en trevlig bagerilektion med johan & napolion bakelser hehe, i just like that ! så jävla klockrent hehe .. Naturkundskapen sög & det var kallt ute men det fattade inte den tröga läraren som tydligen är efterbliven eller något.. & provet i samhälle omg det ska vi inte ens prata om, hej det var svårt . blir nöjd om jag får g över huvetaget liksom haha ! Vi hade ingen svenska idag så aa det var jätte skönt. När jag kom hem kollade jag som vanligt på one tree hill & snart bär det av för träning & igen UTAN steff fy skäms älskling ! ..


Jag är inte äcklig, bara lite!

Idah, magenfluensa är en virusinfektion och det kan också kalls vinterkräksjukan.. Den virusinflamationen jag har haft uppstår vid kontakt med calicivirus. Calici är en typ av virus som är väldigt smittsamma. Det räcker med 10 till 100 virus för att bli sjuk. En enda droppe kan innehålla miljontals med virus.

Smittan sprids genom  vid direktkontakt eller via mat och dryck som den sjuke hanterat. Du kan till och med smittas genom luften.

Det är min äckliga bror som har smittat mig, inte mitt fel idah slida!!!! HAHA
Idah, du har också träffat min bror och syster, så vet.  Du kommer kanske få den snart, lillskit!

Btw Jag är inte sjuk längre, wohoo! Så i morgon idah, onsdag kan vi springa innan träningen :D

Saknar dig min lilla hjärte gull.. Ps. prata med dina päron, you know what i mean!  Ds.

 

Juuuusste höll på glömma, stort tack Lina för att du har/ska fixa vår design! 

pussilipusspuss


skoooolan !

aha sitter nu på svenska & tråkar mig igen 100000 frågot om renässansen så det är helt sjukt tråkigt, tycker synd om mig själv & min proviva som jag & sofie köpte till lunch smakar hostmedicin så aa hehe. nej nu måste jag fortsätta , snart börjar samhället slutar vid 16:00 kiss and hug ;D

Good night!

Träningsverk imorgon ?! hehe ehm aa det tror jag nog allt. Tess hittade viss dom där små musklerna som amn inte trodde fanns bland allt fett & kroppen, imorgn kmr ja har ont i benen kan jag tänka mig.. Är sjukt trött & uttråkad så funderar på att lägga mig i sängen & kolla på någon bra film eller något annat trevlig. Imorgon börjar jag 11:00 med idrott hmm kan bli kul eller otroligt tråkigt det märker vi, sen har jag svenska & samhälle slutar vid 16:00 sen blir det hem & stor plugga samhälle, dööööda mig !!

Sjuklingen

Stackare stefanie som ligger hemma i sängen & spyr & är magsjuk fy fan vad äcklig du e hjärtat (: ! krya på dig nu kommer saknar min parnter till styrkan ikväll & somsagt så blir det inget löpande idag då :(. Ge henne en tanke & kommentar ;)



Måndag !

Otroligt dålig uppdatering från både mig & steffie peffie, men det är faktiskt så att vi har hägt tillsammans hela helgen & haft så otroligt trevligt tillsammans så vi har inte suttit vid datan eller så, men nu blir det skärpning med det ! I fredags hade vi som sagt våran tradetionellan let´s dance kväll & som alla vet gör vi egna danser av det vi ser & nästa år ska vi vara med haha & i lördags var vi på eriksdals badet tro de eller ej, hehe fy fan vad tråkigt det är där asså.. Äckliga jävla turkar som skvätte vatten på oss innan vi ens doppat oss själva, så jävla omoget asså !.

Idag händer det inte alls så speciellt mycket, ska väl bara ta & plugga lite mer samhälle som jag typ inte fattar ett skit om & sedan vid 20:30 ska jag träffa piff vi ska ta & springa innan styrketräningen med tess oj så duktiga vi är asså. ! Nej nu har jag inte tid med det hära något mer, måste iaf försöka plugga har typ sjukt mycket just nu !

Veckans mål :
*sluta äta onyttiga saker
* få vg på samhälls provet *good luck idah*

23/1 - 25/1

Tack Idah för en underbart mysig och helt oslagbar helg,
vill bara berätta hur mycket du betyder för mig.  Jag älskar dig!



Jag är inte död, jag lovar!

Förlåt idah o co. att jag inte vart lika duktig som du och skrivit varje dag. Vet igentligen inte vad som har kommit imellan.
Men iaf, i´m back in the game!

Jag måste bara nämna gårdagens träning, vad var det som hände? SUPER BRA!

Igår vid lunch tid fick jag en idé, varför inte skaffa sig en kort frisyr? Nu när jag ändå har klippt av halva håret kan man lika gärna klippa av andra hälften också.
10 minuter senare ringde jag Idah och självklart tyckte hon min lilla idé var kanon.



Någon variant av de här frisyrerna hade jag tänkt mig dock inte lugg.





Tisdag !

God eftermiddag haha eller ska jag säga kväll kankse :P .. För det första vill jag bara berätta att jag HATAR det här vädret, slask,snö,regn,kyla&halt NEJ tack, ge mig sommar nu !! & för det andra så var idrottslektionen otroligt jävla onödig min skola suger verkligen när det gäller idrott & närvaro. Idag var det somsagt skol Dm i innebandy när vi hade idrott & då var vi såklart tvugna & sitta & titta på när vårt dåliga äckliga skol lag förlorade & skämde ut sig själv, HAHA .. Dom mötte whalter innebandy gymnasium så vad hade man inte förväntat sig liksom .. sen hade jag lunch så jag & sofie drog till donken ett STORT misslyckande , åååååååååååångest !! .. Den 28e har jag samhälls prov , önska mig lycka till hehe ! annars har dagen inte varit så speciell faktiskt utan mest bara tråkig & slapp..Nu ska jag plugga ölkundskap innan roham mördar mig ! så vi hörs väl senare lovers..


Sverige-Spanien

Otroligt bra jobbat idag sverige, spanien har dom alltid haft svårt med & idag gick det hur bra som helst. Lite svårt spel ut på kanterna & mitt men aja what ever när dom ändå vann! Ett otroligt starkt lag som sverige har nu & nästa match är på Onsdag & då hoppas vi på seger.




Nu blir det iväg på egen träning men dock inte handboll HAHA xD !

Måndag !

 HOLA que tal  seniorita ?!  steffie min lilla älskling, du verkar ha haft en ganska nice dag ändå :), hehe men ovanligt att du fick springa till bussen det händer väl ändå aldrig ^^ ..

jag själv var tvungen att gå upp 06:00 gaah skoja aldrig om att jag var trött, måste nog ha helg igen snart asså det här funkar inte längre ;) ! Inte nog med att jag var en trött idah som gick till bussen imorse så var buss helvetet inställt !! åhh hatar sl så otroligt mycket, så aa ni alla vet hur det slutar.. En trött idah kommer till skolan 07:55 inser att hon kankse hinner i tid om hon skyndar sig så aa hon tänker orkar inte få frånvaro bara sådär när jag ändå är i skolan, så aa sätter på mig legginsen,skjortan&kjolen samtdigt som jag springer ner till serverings hallen hehe helt kaos, men aa annars har dagen varit bra, har faktiskt varit ute & gått med mamma 1 km tro det eller ej, så nu sitter jag med ett stort glas varm OBOY hehe så ovanligt elr hur steffie (a) . Nej nu ska jag busa lite med min älsklings mamma ! ,

Vi ses ikväll min ängel, saknar dig fan hehe :) <3 HAFFHAFF !



Du och jag Idah!

Först vill jag bara tacka dig Idah för vår lilla söta helg som var lite op men som slutade som en dröm!
Jag fattar inte Idah, jag gick upp klockan åtta men ändå var jag trött. Känns inte som det nyss har vart helg. Sprang till bussen gjorde jag också. Jag har precis haft Geografi i en och en halv timma, boooring! Ska snart ha Spanska.
Känns inte som vi har setts på jätte länge fast jag har tillbringat hela min helg med dig. Ser fram i mot att träffa dig på träningen i kväll, då vi ska köra järnet älskling.

Igår bestämde jag och Idah att det blir Spaninen 2 vckor för oss i sommar 17juli typ och frammåt.
Fyfabian vad det kommer bli najs, Idah och jag i hennes föräldras kompisars lägenhet... Det kan inte bara bli mer än lyckat Idah!



Tack !

Tack för en otroligt trevlig helg min lilla ängel :) <3

Wohoo!!

Där här blir en liten utmaning för oss två stiliga, vältränade och allmänt smart brudar som vi :D
Önska oss lycka till!




IDAH & STEFFI
(puff&piff)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0