Hur blir det?

Jag vet inte riktigt om jag ska säga upp mitt bloggande en stund. För det första är jag inge bra på att blogga och för det andra så vet typ alla vårt lösenord och det känns inte alls roligt.
Inte för jag är imot någon, absolut inte. Men det var först min och Idahs blogg men nu verkar det som en öppen blogg, blir helt confused. Hur gör vi Idah? :)

Puss eran Steffi♥


Idah Montán <3

Idah, du fattar inte hur mycket du betyder för mig. Du har hjälpt mig genom allt med min mamma och allt runtomkring och jag är så jävla tacksam för det. & du vet att jag alltid finns här för dig, vad som än händer. Och när som helst. Du är den som betyder mest för mig, du är min IDOL! Du är så fuck off stark och jag är så jävla avundsjuk på dig som kan stå emot det mesta. Du är som min storasyster och samtidigt min bästa vän. Jag vill aldrig släppa taget om dig. Och dör du, så ska jag leva FÖR dig. Alla säger att hoppar du, hoppar jag. Men istället ska jag leva FÖR dig och alltid prata med dig som om du fortfarande vore här.
Det är du & jag genom allt, visst ? Du & jag ska hålla ihop, genom tuffa & lätta tider. För utan dig känner jag mig inte hel. Det går inte ens att beskriva hur mycket du betyder för mig, det är så svårt att förklara med ord!

Jag älskar dig Idah, mest av allt ! <3
Jonna <3 Idah
Lillan <3 Storan
Lillasyster <3 Storasyster

// Din lillan <3





 <3  

Du var den som jag behövde mest av alla här på jorden, du var den som alltid gav mig den lyckan & glädjen i livet. och hoppet om att allt någon gång skulle lösa sig.  kunde alltid prata med dig, spelade ingen roll när det var utan det var bara att höra av sig.. Det gör ont i mig att du gjorde såhär, men det är bara att acceptera. Du VAR min bästa vän men nu är det inget. Saknar dig !. Minnerna med dig lever kvar i hjärtat på samma plats som förut !

  


Onsdagen den 18 februari

Jag fick ett sms av Lina igår kväll om vilken buss vi skulle ta och hur vi skulle åka till Riksdagshuset..
818, 07.51 från sågen. Springande till bussen som vanligt,
Precis när jag kommer fram till busshållsplatsen kommer bussen, super tur. Jag och Sandra kliver på och upptäcker snart att vi har råkat tagit en tidigare buss, nu hur det skulle vara möjligt.
Ingen stor deal det där, då kom jag på en lysande idé. Eftersom vi hade tid över kunde vi springa in lite snabbt på mcdonalds och köpa frukost.

När vi hade fått våra varma, nybakade mackor började vi gå sakta men säkert mot Riksdagshuset. Gott om tid hade vi, men nej det hade vi inte!
Självklart skulle vi inte gå till gamla stan från t-centralen, nej nej. Går ner till tunnelbanerna och hoppar på en tunnelbana.
När vi kommer till Gamla stan var den stora frågan, vart ska vi nu?
Haha, klart vi ska mot höger, säger Sandra och leker smart. Jag går då fram till en äldre dam och frågar hur man kommer till Riksdagshuset på snabbaste sätt.... vänster.

När vi hade gått vänster var nästa fråga, nu då?
Hittar en till äldre dam som visar sig att hon också ska till riksdagshuset. Går och surrar lite med henne, jätte trevlig sak faktiskt.

Telefonen ringer, de är Lina som undrar var i helvete vi är någonstans. Tittar på klockan, ajajajdå 10minuter sen.
Skit pomesfritt, det var bara att börja springa.
Tur hade vi, klassen hade bara hunnit gå in genom dörren och vi hittade dem snabbt.

Nu kommer det roliaste, när vi sitter i den stora salen där dem har Riksdagsdebatt ser jag och Sandra den där tanten som vi hade stött på lite tidigare. Det visade sig att hon var politiker. Klas, min lärare var lagom stolt över oss :D

Efter en lång och tråkig dag där gick halva klassen till Burger King och åt lunch.




En härlig sommarbild på mig och morbror Niclas sommaren 06



steffi ♥

Tips från bloggens Drottning.

Jag tänkte passa på att tipsa om två riktiga frääääna grabbz, dem har nämligen en riktigt sjukt härlig blogg. Besök den gärna...
 
http://makrob.blogg.se



Och här ser vi dem omtalade MAK&ROB.



Steffi ♥

Markus

Idag blir det första träningen sedan 28 December ! Äntligen..  Fan va rastlös jag har varit !  Kommer hem runt halv 10.  Sms:a ifall ni vill något! 


 

Markus  


Måndag !

Jätte trevlig helg, inget nämnt inget glömt, tack iaf steffie :) !


Otroligt seg dag, & är jätte trött, borde plugga men orkar verkligen inte, tar det efter jag har övningskört eller efter träningen.. tjingeling ..


Bjuder på denna vackra bild från alla hjärtans dag, men jag dissar mig själv totalt, ser ut som en gravid åsna eller något annat.. annars är steffie & jimmie så sööta så :P


Helgen

Vår helg var planerad i minsta ditalj. Visst den blev inte som vi hade tänkt men ändå slutade den som en dröm.
Alla hjärtans dag, så jävla överskattat. Varför är den så viktig? I alla fall Idah och Steffi på alla hjärtans dag, kan ju inte gå mera än bra!

På fredag ska vi äntligen titta :på let´s dance tillsammans D  Snart looov, håll ut!

STEFFI ♥


Bil !

Jag har övningskört för första gången & shit vad grym man var då, snart blir det körkort hehe :).. ! fast nja inte snart kanske måste ju fylla 18 först (a) . Nu måste jag plugga ansvarsfull alkoholhandtering & repotaget om abba ;D
// Idah


Upp till bevis!

Snälla, du som kallar dig "C" vem är du?
Varför så hemlig, bara så du vet är inte vi lika farliga som vi ser ut, bara lite kanske. 
Släpp loss Pysen, kom ut genom garderoben och säg ditt namn!


PUSS!! ♥





Onsdag 10/2

Grina tills det blir en flod, bygg en bro och gå över den.
Även om vissa stubder är jobbiga måste man gå vidare.
Tack Patrick för dina små fina råd, ser fram imot helgen:) ♥

SPORTlov

Har ni planerat erat sportlov än då? det har mina tränare gjort åt mig & steffie iaf:

måndag 21-22
tisdag 20-22
onsdag 19.30-22
torsdag Ledigt <3
fredag 17-21
lördag 9-17.30  19-22
söndag 15.30-17.30 och 18.00-20.30

 SPORTlov va det eller hur?!


Finaste håret

Är det bara jag som vill ha Victoria Silvsteds hår eller finns det någon annan som tycker som mig kankse ;D ?



Jag vet knepet till hennes fina hår:

1. Börja med att applicera en värmeskyddande produkt i handdukstorkat hår. Borsta igenom håret så att produkten fördelas jämnt därefter fönar du håret tills det nästan är snustorrt.

2. Dela upp håret i två sektioner. Tvinna hårslingor på varje sektion och fäst dem med hårnålar. Föna håret tills det är riktigt torrt.

3. Resultatet blir bättre om du låter lockarna svalna, så vänta i minst 15 minuter innan du släpper lockarna lösa. Skaka ur vågorna med fingrarna och avsluta med att en lätt spray genom hela håret så att frisyren håller

Skolan

God dag på er alla, det var ett tag sen jag skrev faktiskt , så vilken tur att ni har steffie & markus hehe !
Just nu sitter jag i data salen, vi ska skriva ett repotage om något & jag valde såklart ABBA ska faktiskt bli intressant & roligt hehe eller hur steffie ? Nej nu måste jag börja vi hörs senare när jag kommer hem, slutar vid 16:00..

Fin design bönish:) <3

Skola idag..!

Jag kan inte sova och mår inge bra.. Men det är ju skola om 8 timmar så kanske borde sova snart.. ! Lite huvudvärk och sånt går över under natten!
ja några timmar utan sömn har ju inte skadat någon så ja har letat efter en musikspelare som man kan använda på bloggar och kolla va ja hittade, en Ipod !
Den  här bloggen har varit ganska tyst på sistonde så ja fixade lite musik ( Dock inte världens bästa musik) men alltid något, bara att ge förslag på låtar så fixas det! ^^
Aja ska försöka sova nu så GODNATT!


Markus ♥


HAHA!

Markus nämde visst aldrig hur vi kom på våra fian smeknamn.
Det hela började när Markus mage började kurra så enormt mycket, självklart kunde jga inte låta bli att på pecka det HELA tiden.
Då huffsluff kom jag på, självklart skulle han heta Kurre, det bara ståg Kurre i hans panna.
Sen helt plötsligt slutade hans mage och då började min, å de tyckte Markus var jätte roligt.... Så det blev Murre för mig :/
Idah fick bara sitt av en slump för att inte bli utanför! haha! Purre, ganske gulligt faktiskt :)

Jag och Markus hann med väldigt mycket dem timmarna vi var.
Juuuste, måste nämna lite om natten, Haha! Jag vaknade mitt i natten och upptäckte att Markuns låg och höll i min handled, han är ju för knasig den grabben!

 IDAH DU MISSADE YTTLIGARE EN LET`S DANCE FREDAG MEN DET VAR INTE BARA LAT´S DANCE DU MISSADE UTAN HA SKIT ROLIGT MED MIG OCH KURRE HAHA,
FYY, SKÄRPNING TILL NÄSTA VECKA
TACK!

Markus & Stefanie´s kväll!

Fredagkväll

ja igår kväll skulle jag steffi & idah haft en let´s dance kväll men icke! eller det blev ju en kan man säga, jag och steffi fick ju ha den ensamma utan Idah för att hon fick förhinder!  Men endå vi hade det mycket skojjigt , skrattade åt alla och påpekade allt som var konstigt ! ^^  " levande MUMSMUMSEN" !  Hasse åkte ut.. "buhu" Jag hade hoppats på "Fruktkorgen" Kitty .  vem vare som sa att jag  inte vågade komma ?^^
Inte nog med att vi kollade på tv så hittade vi på smeknamn till varandra ! kurre - Markus Purre - Idah & Murre - Steffi !
Ikväll så är det Melodifestivalen klockan 20:00 deltävling 1 i Göteborg!  Vem/vilka tror ni vinner ?
hoppas ni får det kul kväll!
Markus ♥


FREDAG!

Just nu är jag med Alexandra, vi har inte setts sen typ nyår, just nu är jag hemma hos henne men snart kommer pappa och hämtar oss.
Alex ska tillbringa kvällen och natten med mig, Jippi!!

Imorgon är det fredag igen, underbart!
Min fredag kommer beså av skola fram till elva sen ska jag till frissan och kapa av allt mitt hår :/ Jag hoppas på att det blir bra, från att ha hår till svanken till att klippa till axeln är en stor förändring. Hoppas dock att det kommer bli bra..

Klockan fem har jag träning och så kommer jag få träffa Idah, men det jag lngtar mest till är vår omtalade Let´s dance fredag och inte nog med det ska Markus komma också, om han nu vågar de!

puss!! ♥


Markus!

Idag så hade vi idrottsdag med skolan och jag hade valt att klättra ^^  Denna dag var ju lite skumm eftersom vi började klockan 15:00 ute i sickla, där var dagen förstörd!
 Iallafall , jag kom lite försent men inte så himla mycket fick skylla på bussen!  Ja kan säga att det var roligt att klättra men jobbigt efter ett tag, man fick kramp i fingrarna.. !  skönt också att jag inte fick ont i knät så det var bra.
Jag utnämnde mig själv till den nya spiderman eftersom jag var så himla duktigt ^^ ja fick ju applåder (A)

Ja nu sitter jag och kollar på tv i den mjuka soffan, sköönt ! Funderar på att plugga spanska till imorgon men ja tror ja skippar det och går till gymmet istället!
Steffi och Idah är väll ute och springer, kan inte fatta att dom gör det.. inte nog med att det är - 20 grader, dom har  träning sen också.. Tokstollar<3
Ja ikväll ska ja väll kolla på tv äta semla ^^
ha det bra med er !

Markus <3

.........

Hur många kan vårt lösenord igentligen, jag vet (inte) hur alla har fått tag på de!
btw, roligt att någon har tid och skriver i den iaf :D

puss!! ♥



En helg att minnas

Ytterligare än person som ska blogga på denna blogg nu då! Nej då, jag ska inte skriva så mycket här, ska fatta mig kort.
Jag vill bara säga att jag är sjukt glad över att du kom hit till världens mest tråkiga stad (Göteborg), idah. När jag skulle möta upp dig var jag så himla uppjagad för jag vill bara få träffa dig direkt, orkade inte vänta på att tåget skulle stanna och att alla skulle kliva av och bla bla bla .. gick så seeegt. Men så träffades vi, och åååh kramen kan jag bara inte berskriva med ord! Sjukt underbart var det iaf. Men sen finns det ju alltid något negativt i det positiva. Att säga hej då till dig var nog inte det lättaste jag har varit med om. Jag saknade dig redan efter att du hade släppt min hand och klivit på tåget. Men men, såna hårda tider får man väl ta liksom. Jag hade det iaf en helt underbar helg med dig idah, tack ännu en gång för att du kom!

Jag älskar dig <3
// Roham


Hur sjukt får det bli?

Min helg har vart den sjukaste någonsin, jag skojar inte!!!
I fredags var jag en stund hos min morbror som fyllde 30 år och firade honom lite, vid tio tiden när jag kom hem somnade jag.. Grymt skönt!

Lördagen, OMFG (oh my fucking gud) absolut den sjukaste eveeer!
Det började med att jag ringde den lilla sötnosen Emma och frågade vad hon skulle göra, såklart slutade det för fest. I Västerhaninge, vid tolv tiden ville jag börja röra mig hemåt eller iaf mer mot Haninge, så jag ringde min bror..
Han och hans 5 kompisar var hemma hos Christian och "möös".
Efter ganska många shotar blev det definitivt mycket roligare. Det slutade med att Falun åt en knäckebröds macka som hängde på väggen och som var 16 år gammalt. jag råkade kasta en pil i någons rumpa  som började blöda, en vodka flaska som Falun kastade en pil i!! 
Det kanske inte låter såååå jätte rooolgit men jag skojar inte, det var den trevligaste kvällen på länge dock var inte dagen efter så rolig..

  
puss!! ♥

Hemma !

Trött & sjuk idah är tillbaka i stockholm igen !

jadu marKus, jag hade det jätte bra i göteborg, jag är så coool så att jag tom gick på avenyn känn på den så cool kommer du aldrig att bli ;). ! nej men jag hade det faktiskt otroligt trevligt/mysigt/ aa allt man kan tänka sig. Göteborg var en liten stad som jag går vilse i lätt, allt ser likadaant ut typ iaf enligt mig(a). ! I fredags när jag kom så chillade vi bara hem & lekte med lilla nikko & igår var vi som sagt in the city vad mer kan man tänka sig liksom (a) ! & sen var vi på bio whihu kollade på I taket lyser stjärnorna otroligt bra film & mer behöver jag inte gå in på , roham vet ju vad som hände så!. men nu ska jag vila inte alls bra, ingen träning för mig idag :'( !


Markus!

Mitt fel att bloggen ser ut som det gör, man kan säga att den  här dagen inte för med sig tur..  Så ifall ni ska klaga får ni göra det på mig och inte flickorna ^^ 
Men bloggen kommer tillbaka sen i finare skick, I
promise

Idah den store hur har du haft det i Göteborg? Själv så har ja inte gjort så mycket. Idag blir det att ta sig in med laget till söder för att kolla på  Valkyria.



Ha det bra! Markuus <3


RSS 2.0