Så länge det finns liv finns det hopp

  

BLI MEDLEM !

bli medlem här på gratis mode , http://www.gratismode.se/?c=55319

My bad!

Förlåt vänner. Jag har nu igen "nästan"  glömt bort att jag hade en blogg.
Nu iaf ska jag skriva varje dag så att Alexandra som är i Thailand ska få veta vad som händer här i Sverige.

Idag är det ca. 17.6 grader ute står det iaf på min termometer här hemma. Jag vet dock inte om det är i solen eller skuggan, skulle chansa på att det är i solen. Det är lite skillnad mot vad Alexandra har i Thailand, orättsvst!
   
Temp: 45 °C



Ikväll har jag lovat Sandra och Michi att festa med dem, dem har planerat att supa som aldrig förr. Själv hade jag inte tänkt dricka något ikväll (tror jag).
Imorgon ska jag, hoppas jag vara med Idah. Vi måste planera vår 18års fest som vi ska har tillsammans och resan till Spanien i sommar :D
Jag ska försöka fota mycket ikväll och kanske filma lite för att ha ett litet minne av hur fulla dem var:)

puss! ♥


Packat och klart

NU HAR JAG PACKAT KLART FÖR RESAN UPP TILL VILLHELMINA.
IDAG I SKOLAN GICK OVÄNTAT SNABBT TYCKER JAG, VAR LITE SVÅR ATT SÄGA ADJÖ TILL SANDRA OCH MICHI SOM JAG SKA VARA BORTA FRÅN I 5 DAGAR.. JAJA SÅNT ÄR LIVET, DET ÄR JU BARA NÅGRA DAGAR.

EFTER SKOLAN ÅKTE JAG HEM TILL SCHYLARN, VI BAKADE CUPCAKES OCH SÅ DEKORERADE VI DE MED MASSVIS MED OLIKA FÄRGERSGLITTER. ALLA BLEV SUUUPER SNYGGA ELLER EN BLEV LITE MISSLYCKAD OCH FUL OCH DEN FICK EN SKRYNKLIG, ÄCKLIG, RYTTEN VINDRUVA LÄNGST UPP PÅ TOPPEN.

SIST SCHYLER BAKADE TILL MIG VAR PÅ MIN FÖDELSEDAG MEN DÅ GICK INTE ALLT SOM DET SKULLE UTAN DE VAR PLATTA OCH KALADDIGA. MEN INTE DEN HÄR GÅNGEN :D


RSS 2.0